06 - 29115495

Ondersteun uw dier met Bach Bloesem

Ieder dier heeft een eigen karakter en verleden. Die vormen de emoties en gemoedstoestanden die uw dier heeft en maakt hem of haar uniek. Soms zorgen deze emoties ervoor dat uw dier niet lekker in haar vel zit en uit balans raakt. Els verdiepte zich in de mogelijkheden in deze situatie en volgde de cursus Bach Bloesemtherapie voor dieren bij Bianca Uittenbogaard. Flexi-Horse helpt uw dier nu ook bij een verstoorde emotie of gemoedstoestand. Op natuurlijke wijze brengt Els uw dier weer in balans.


Persoonlijk consult

Kiest u voor Bach Bloesemtherapie dan heeft Flexi-Horse zoveel mogelijk informatie over het gedrag van uw dier nodig om een goede remedie voor te schrijven. Aan de hand van een persoonlijk consult via telefoon, e-mail of bij uw op stal, stelt zij een op maat gemaakte remedie samen. Dit ontvang u in een fles van 30 ml. waaruit u druppels aan uw dier toedient.


Wat zijn Bach Bloesem Remedies?

Bach Bloesem Remedies zijn gemaakt uit natuurlijke ingrediënten, aftreksels van bloemen van planten, bomen of stuiken, geconserveerd met brandy (met één uitzondering: Rock Water, deze is gemaakt van bronwater). Elke remedie past bij een bepaalde emotie of gemoedstoestand. Iedere emotie of gemoedstoestand heeft een bepaald trillingsniveau. De remedies werken op dit trillingsniveau in. U geeft ze dan ook zonder probleem naast allopathische of homeopathische medicatie. Bach Bloesem remedies zijn niet bedoeld om medische hulp te vervangen, maar om het dier te ondersteunen.


Ondersteuning van uw dier

Bach Bloesem Remedies bieden ondersteuning bij:

Neem contact op met Flexi-Horse

AANHEF:
NAAM:
E-MAIL ADRES:
TELEFOON:
NAAM VAN PAARD/HOND:
INFORMATIE OVER PAARD/HOND:
Design by: Rik Mohrmann